You are here

Mulighed for værkstedspavillion på Musicon

Af laerkemlpalm
  • Værkstedspavilloner

    Værkstedpavillonerne opsættes mellem Hal 11 og Basgangen

Er du iværksætter, der har brug for et værksted til at udvikle din forretningsidé og har du lyst til at blive en del af Musicon-bydelen?

I foråret 2018 skal nuværende virksomheder i Musicon-huset, Vækstfabrikken og Lab2 genhuses i et midlertidigt pavillonbyggeri. I den forbindelse bliver der mulighed for - i tilknytning til kontorpavillionerne - at andre iværksættere kan opstille midlertidige værkstedspavilloner for en periode på ca. 2 år.

I udviklingen af Musicon-bydelen vil vi gerne skabe et stærkt handelsliv, som kan bidrage til et levende Rabalderstræde. Derudover vil vi gerne implementere de bæredygtige visioner for bydelen i den daglige adfærd. Derfor efterspørger vi især iværksættere, der kan bidrage til et levende Rabalderstræde ved målrettet at udvikle forretningsidéer hvori butikshandel indgår, eller som beskæftiger sig med miljømæssig bæredygtighed.

Efter de to år er det Musicon-sekretariatets forventning, at der vil være opført et nyt erhvervshus ved Rabalderstræde, som kontorerhvervene kan flytte ind i, hvorefter pavillonbyggeriet nedlægges. På samme tid forventes der at være bygget flere bygninger langs med Rabalderstræde - Musicons gågade, med stuetager der er tiltænk erhverv.

Læs meget mere om de kommende pavilloner her  -PDF icon Vaerkstedspavillioner.pdf.

Kontakt

Gunilla Stine Rasmussen
Rabalderstræde 1, Musicon-sekretariatet
4000 Roskilde
Afdeling Musicon
Administration Eksterne
Tlf 46 31 68 70
Dato: 04. September 2017

Senest opdateret:

04. September 2017

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.
Når du udfylder denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik