You are here

KUNST & GALLERI

 • Kunst og galleri

  Fotograf: Kim Wendt

Har du en kunstner gemt i maven? Vores aktører tilbyder både atelierpladser, galleri, udstillinger, undervisning samt salg af plakatkunst.

Læs mere herunder

Aktører

 • Billedkunstner Lone Steiness

  Jeg er billedkunstner med en stor kærlighed til eventyrlige historier og fantastiske ord, som de kan udfolde sig på lærred og i fortællinger. Jeg maler med akryl og varm voks. Arbejdet med levende varm voks har en særlig plads og er en knap så kendt teknik. Jeg bruger arbejdet med penslen og voksen som en pause fra hverdagens hektiske liv og en måde at dykke ned i underbevidstheden og lade den tale med klar og tydelig stemme. Det kræver tillid at lade krop og hjerte styre penslen og hånd, mens hovedet holder pause. Maleriet er blevet min grønne, livgivende oase.

  Det er videnskabeligt bevist, at kreativitet og leg tanker de mentale batterier op. Derfor vil jeg gerne bringe det videre til andre. Jeg sælger udstyr, arrangerer events og underviser desuden i voksmaling, doodling og andre kreative processer med en lang række forskellige workshops til arbejdspladsen, kunstforeningen, børnefødselsdagen, familieweekenden, polterabend o.l. som giver liv, leg og glæde.

  W www.lonesteiness.dk
  T 5151 6569
  M ls@lonesteiness.dk

 • Dansk Plakatkunst

  Dansk Plakatkunst relancerer og genudgiver de bedste danske plakater fra 1900-1965. Her finder du plakatkunstens perler – skønne motiver, der stadig har et moderne grafisk udtryk og et nutidigt stilrent design. Her er enestående og unikke værker fra dansk plakatkunsts storhedstid. Mange af plakaterne har ikke været tilgængelige i generationer, men er nu fundet frem og restaureret, så de står lige så stærke og smukke, som da de blev skabt.

  Det ligger i plakatens ånd, at den er et spejlbillede af sin tid. Plakaterne er vidnesbyrd om det 20. århundredes udvikling og er levende tidslommer fra vores fælles kulturhistorie. De relancerede plakater er en guldmine af sjove historier om tidens begivenheder, produkter og film. Alle plakaterne er affotograferet, grafisk restaureret og trykt på det bedste papir i høj offset kvalitet for at komme så tæt på de originale kunstværker som muligt.

  www.danskplakatkunst.dk
  7025 4045
  M kontakt@danskplakatkunst.dk 

 • Kunst på Musicon

  Vil du være med til at bygge KUNSTNERVÆRKSTEDET I HAL 1 op, så det nu!
  Vi er i gang med at samle en lille gruppe af kunstnere som kunne tænke sig et sted at eksperimentere med alle former for kunst og kunsthåndværk.
  I første omgang 3-4 kunstnere som vil have værkstedet som personlig base for egen produktion. Når de så har indrettet sig og har fået fodfæste i værkstedet, er det tanken at de skal være med til at lave workshops for foreningens medlemmer en gang i mellem.

  Hvis du gerne vil se værkstedet, så ring til Erik Schwarzbart på 2176 9201 eller Bent Møllegaard på 2386 7100 og lav en aftale.

  W www.kunstpaamusicon.dk
  M info@kunstpaamusicon.dk

 • Kunstskolen

  Her kan du fordybe dig og udvikle dit kunstneriske udtryk under personlig vejledning og supervision. Der lægges vægt på det eksperimenterende samtidig med en udvidelse af den faglige kompetence, så personlige begrænsninger bliver synlige og kan overvindes. Udgangspunktet kan være akrylmaleri, men der lægges op til også at udtrykke sig i andre medier og materialer.

  Udover den personlige vejledning vil der være oplæg med øvelser, som tilrettelægges ud fra de ønsker og behov, som er hos deltagerne. Ind i mellem henter vi inspiration på udstillinger i gallerier og på kunstmuseer.

  Undervisningen er meget individuel så du kan begynde når du vil - sammen tilrettelægger vi et forløb af en længde, der passer til den tid du har til rådighed.

  W www.musiconart.dk
  T 2176 9201
  M mail@musiconart.dk

 • MusiconArt

  MusiconArt er en privat organisation med Galleri, Kunstskole og Atelier. MusiconArt udvikler sig i tæt medspil og modspil til de øvrige kulturelle- og private aktører der er under udvikling på MUSICON. MusiconArt arbejder for, at den visuelle kunst er en synlig og integreret del af det konstant foranderlige miljø der udvikler sig på MUSICON.

  MusiconArt Gallery er et udstillingssted dedikeret til ny visuel kunst. Det er etableret for at give Roskilde et sted for skæve ideer, forskellige kunstformer, og hvor kunstnere, publikum og Musicons øvrige aktører kan mødes over en kop kaffe og udveksle tanker der fordrer nye visioner.

  På MusiconArt Kunstskolen kan du fordybe dig og udvikle dit kunstneriske udtryk under personlig vejledning og supervision. Der lægges vægt på det eksperimenterende samtidig med en udvidelse af den faglige kompetence, så personlige begrænsninger bliver synlige og kan overvindes. Da undervisningen er meget individuel er holdene blandede med både begyndere og meget erfarne kunstnere. Der bygges også på de store ressourcer og den fælleserfaring der er i gruppen.

  MusiconArt Atelier er et eksperimenterende kunstværksted hvis medlemmer til enhver tid former det individuelle kunstarbejde og de fællesprojekter der udvikler sig. I værkstedet er der en høj grad af international focus, hvor samarbejde med internationale gæstekunstnere vil være en god udfordring.

  W www.musiconart.dk
  T 2176 9201
  M mail@musiconart.dk

Senest opdateret

21.10.2015