You are here

KOMMUNIKATION

 • Kontorlokale i Musicon-huset

  Fotograf: Kim Wendt

En række aktører arbejder i kommunikationsbranchen.

Virksomhederne spænder fra forfattere og journalister til kommunikationsbureauer, der også arbejder med grafik og web.

Aktører

 • eWeb

  Hos eweb kan du få det hele: Hjemmesider, webtekster, opdatering, nyhedsbreve, PR, rådgivning, korrektur osv. osv. Egne kompetencer indenfor journalistik, kommunikation og webdesign suppleres efter behov med samarbejdspartnere, der er særligt stærke på f.eks. grafik, foto og programmering. Derfor ringer du aldrig forgæves til eweb. Brug eweb som din eksterne kommunikationsafdeling: Du får en medarbejder, der kommer til at kende virksomheden godt, men betaler kun, når der er arbejde.

  W www.eweb.dk
  T 2143 1521
  M info@eweb.dk

 • Fälling

  Den gode historie har en dybde, som vi kan lære af. Om det er Rødhætte og Ulven, religiøse tekster eller en veldrejet dokumentarfilm, der er skåret over fortællingens form, kan man som regel altid finde lag af menneskelig visdom i den. Ofte opdager vi ikke, at vi lærer noget om almindelige menneskers evne til at overkomme livets udfordringer – eller hvad moralen nu er – fordi historierne er så fascinerende og velfortalte. Arbejder man bevidst med den viden, der kan ligge i en given fortælling, kan man formidle meget svære erkendelser, så modtageren oplever dem som letfordøjelige, næsten intuitive.

  Som underviser i feature og fortællende journalisten på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har jeg arbejdet med og skrevet lærebogsartikler om at formidle abstrakt viden på en konkret og gribende måde. Som uddannet filosof har jeg en naturlig interesse for selv svære akademiske problemstillinger. Som journalist er det denne klare og enkle formidling, jeg konstant stræber efter.

  W www.fälling.dk
  T 2913 1716
  M jakob.falling@gmail.com

 • Passionately by Steiness

  Passionately by Steiness arbejder passioneret med alle typer marketing og kommunikationsopgaver i den lille virksomhed eller støtter en knap ressource i den store virksomhed med konsulentrådgivning, projektledelse eller praktisk udførelse.

  Kommunikation nytter noget og kan gøre en skjult bunker til et lysende fyrtårn. Her er både den interne og den eksterne kommunikation vigtige elementer. Derfor er det ikke ligegyldigt og uvæsentligt hvordan virksomheden kommunikerer. På samme måde kan marketing generere salg, være den første anledning til kontakt eller måden at vedligeholde vigtige relationer på. Passionately by Steiness hjælper med aktiviteter som salgsbreve, nyhedsbreve, kundemagasiner, konferencer og seminarer, målrettede webtekster, produktblade, salgsmateriale, pressemeddelelser, events for kunder eller medarbejdere, analyser og undersøgelser.

  Passionately by Steiness er kompetente kommunikations- og marketingydelser til rimelige priser. Ingen faste omkostninger til løn. Du betaler for det, du har brug for, og jeg træder til, når det er nødvendigt. Nemmere og mere effektivt kan det ikke være!

  W www.passionately.dk
  T 5151 6569
  M ls@passionately.dk

 • Poco Piu

  Poco Piu arbejder med udtryk og formidling lige fra tekster og bøger til interaktive udstillinger.

  Poco Piu udvikler også skolematerialer og arbejder med populærvidenskabelig formidling og videnskabsjournalistik.

  Poco Piu arbejder typisk i tæt dialog med kunden om udvikling af idé og indhold. Det er i dialogen, at tingene tager form med et solidt anker i kundens ønsker og faglighed.

  W www.pocopiu.dk
  T
  2140 2870
  M toldbod@pocopiu.dk

Senest opdateret

21.10.2015