You are here

CONTAINERSTRIBEN

Lej en grund og byg dit eget unikke containerkontor, værkstedsbutik el. lign. Som investor kan du opstille ombyggede containere med henblik på udlejning.

Containerstriben ligger i hjertet af Musicon. Med adgang direkte fra hovedgaden Rabalderstræde bliver det ikke mere centralt. Dertil kommer, at områdets ene langside vender mod 'Den Røde Løber', så når rockmuseet åbner i 2015, bliver det et af de områder på Musicon med allerstørst gennemstrømning.

I ’striben’ bliver der opført uformelt, flytbart og foranderligt byggeri af containere, hvor mindre virksomheder kan etablere fx værkstedsbutikker, kontorerhverv, galleri, atelier eller café.

Den midlertidige bebyggelse af små enheder, efterladte belægninger og pionerbeplantning skal danne en spraglet, autonom og vildtvoksende kontrast til de øvrige bebyggelser på Musicon. I området skal du indgå i et samarbejde med de andre lejere om fællesarealerne.

Alle byggefelter er i øjeblikket reseverede, men du er velkommen til at henvende dig til Claus Holm Pedersen for at komme på venteliste.

Kontakt

Claus Holm Pedersen
Rabalderstræde 1
4000 Roskilde
Tlf 46 31 68 58

Senest opdateret

21.03.2017