You are here

CONTAINERSTRIBEN

  • Containerstriben

    Fotograf: BAES FOTO

Lej en grund og byg dit eget unikke containerkontor, værkstedsbutik el. lign. Som investor kan du opstille ombyggede containere med henblik på udlejning.

Containerstriben ligger i hjertet af Musicon. Med adgang direkte fra hovedgaden Rabalderstræde bliver det ikke mere centralt. Dertil kommer, at områdets ene langside vender mod Ragnarocks røde løber, og er et af de områder på Musicon med allerstørst gennemstrømning.

I ’striben’ bliver der opført uformelt, flytbart og foranderligt byggeri af containere, hvor mindre virksomheder kan etablere fx værkstedsbutikker, kontorerhverv, galleri, atelier, café eller lignende. Flere containerbebyggelser står allerede færdige og er taget i brug, mens nye er under opførsel. Derudover er virksomhedernes sammenhold i 'striben' noget helt særligt - man kommer hinanden ved.

I Containerstriben finder du bl.a. Tømmerfirmaet Nicholaisen, Duedal & Ko., Frank Harpelunde, Music School, Mikrobryggeriet og LEKON.

Den midlertidige bebyggelse af små enheder, efterladte belægninger og pionerbeplantning danner en spraglet, autonom og vildtvoksende kontrast til de øvrige bebyggelser på Musicon.

NB. Alle byggefelter er i øjeblikket reseverede, men du er velkommen til at henvende dig til Claus Holm Pedersen for at komme på venteliste.

Senest opdateret

04.10.2017